Fröknäcke

Provade ett nytt recept för mig!

12 st
2 ägg
1/4 liten burk crème fraîche
1/5 msk bakpulver
1/5 msk brödkryddor
1/4 tsk salt
30 g sesamfrön
30 g kruskakli
35 g solrosfrön
1/2 dl hackade valnötter/pecannötter
25 g smält smör
Solrosfrön och vallmofrön till garnering

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggen lätt och blanda alla ingredienser i en skål.
Lägg bakplåtspapper på en plåt och häll ner smeten.
Strö över solrosfrön och vallmofrön och sätt in i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Skär brödet i rutor. Förvara i en plastpåse eller i frysen.

Inspiration: Allt om lchf.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: