Kesoplättar med hallon och vispad grädde:)

Provade ett recept som jag länge velat pröva men som inte blivit av.
Dessa kesoplättar har numera blivit en frukostfavorit!

2 ägg
250 g keso
Vaniljpulver
Salt
1 msk fiberhusk
Smör
Kokosolja

Mixa ägg, keso, vaniljpulver, salt och fiberhusk.

Stek på medelvärme, ca 5 min på varje sida. Smeten ska ha stelnat till lite innan du vänder den.

Servera med färska bär och en klick vispad grädde.

20120612-063922.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: