Äppelpaj á la lchf

3 stora äpplen
2 msk kanel
1 msk fruktsocker
2 dl mandel
1/2 dl mandelflarn
1,5 dl hasselnötter
2 msk kokosflingor
1 tsk vaniljpulver
75 g smält smör

Skala, kärna ur och skiva äpplena.
Lägg äpplena i ugnsformen och strö över kanel och socker.
Mixa mandel och hasselnötter och blanda ihop med mandelflarn, vanilj, kokosflingor och det smälta smöret.
Lägg nötblandningen ovanpå äpplena och grädda i ugnen i 175 grader i ca 15 minuter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: