Lax med pesto och fetaost

500 gr laxsida med skinnet kvar
150 g fetaost
1 liten burk pesto
Nymalen svartpeppar
Olivolja

En god blandsallad

Crème Fraîche-pesto
2,5 dl crème fraîche
1/2 dl pesto

Mixa fetaost och nästan hela burken med pesto till en krämig röra. Droppa lite olivolja på laxen och dra några drag med svartpepparkvarnen.
Bred ut röran på laxen och ugnsgratinera i 175 grader i ca 20 minuter beroende på hur tjock laxen är.

Under tiden blandar du ihop en god sallad, jag tycker om att köpa en påse med blandade salladssorter, blanda i lite färska örter om du har det, lite tomater, paprika och rödlök. Strö över lite olivolja, svartpeppar och flingsalt.

Blanda crème fraîche och pesto, lite svartpeppar, flingsalt och varför inte lite parmesan om du tycker om det.

Lägg upp på en fin tallrik – det blir så mycket godare om det ser fint ut;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: