Långpannebröd med frön

4 ägg½ burk kesella, 10%
1 msk bakpulver
1 msk brödkryddor
½ tsk salt
60 g sesamfrön
60 g kruskakli
70 g solrosfrön
½ dl solrosfrön
50 g smält smör
½ dl pumpafrön eller solroskärnor

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa äggen lätt och blanda alla ingredienser i en skål.
  3. Lägg bakplåtspapper på en långplåt och häll ner smeten.
  4. Strö på pumpafrön/solroskärnor och flingsalt och sätt in i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
  5. Skär brödet i rutor. Förvara i en plastpåse eller i frysen.

Inspiration: Expressens bilaga – Allt om lchf.

20120818-094815.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: