Mintchokladmousse

60 g 70% mintchoklad
1 dl grädde
1 äggula
1 äggvita

Smält chokladen över vattenbad eller i micron, låt svalna.
Vispa grädden fluffig i en skål.
Vispa äggvitan fluffig och fast i en annan skål.
Blanda i äggulan i chokladen.
Blanda i ägguleblandningen i grädden, rör om tills chokladen är utblandad.
Rör försiktigt i äggvitan i gräddblandningen.
Lägg upp i dessertskålar och toppa med några hallon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: