Chokladfondant

2 ägg
1 tsk vaniljpulver
0,5 dl stevia/sukrin
100 gr smör 
100 gr choklad

Vispa ägg, vaniljpulver och sockerersättning fluffigt.

Smält smör och choklad på låg värme.

Blanda ner chokladblandningen med äggblandningen så att den blir tjock och glansig.

Häll upp i portionsformar, gärna silikonformar.

Grädda i 200 gr i 4 minuter.

Låt de svalna något, vänd upp dem på en tallrik, servera med lättvispad grädde och hallon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: