Vaniljpannacotta

Till 4 personer
20 g smör
4 dl grädde
1/2 dl mascarpone
3 gelatinblad
50 g vit choklad
1-2 tsk vaniljpulver

Lägg gelatinbladen i blöt.
Smält smöret, häll i grädde och vaniljpulver. Låt koka i 5 min på svag värme.
Ta av kastrullen från värmen och lägg ner den vita chokladen, låt smälta och rör om.
Lägg i mascarponeosten och rör om tills allt har blandat sig.
Lägg i gelatinbladen och rör om så dem smälter ner.
Häll upp i fina skålar, t ex rosa eller lila:)
Låt stå kallt i ca en timme!

20130225-194824.jpg

Annonser

2 thoughts on “Vaniljpannacotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: