Kladdkaka

Vart lite sugen på en riktig kladdig och chokladig kladdkaka.
Googlade fram det här receptet på
kladdkaka

4 ägg
1 dl sukrin strö
150 g smör
100 g choklad (86%)
100 g pistagechoklad (70%)
1 dl mandelmjöl
1 dl hasselnötsmjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver

Vispa ägg och sukrin fluffigt.
Smält smör och choklad på låg värme.
Blanda mandelmjöl, hasselnötsmjöl, bakpulver och vaniljpulver.
Blanda i chokladsmöret i äggblandningen, blanda väl.
Blanda i mjölblandningen i chokladsmeten.
Häll upp i en form med löstagbar kant eller en vanlig pajform.
Grädda i 190 g i 8 minuter.
Ställ därefter kallt.
Servera med grädde:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: