Kycklingfilégratäng med fetaost

Tanken var att prova ett recept men när man blandar två recept då blir det såhär:)

2 kycklingfiléer
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
200 g fetaost
1 burk crème fraîche med ingefära/chili
2 dl naturell crème fraîche
1/2 paprika
Några körsbärstomater
Salt
Peppar
Färsk basilika
Färsk oregano
1 dl riven ost

Dela kycklingen i mindre bitar och bryn den tillsammans med hackad lök och vitlök.
Lägg i en ugnssäker form.
Mosa fetaosten med en gaffel, tillsätt crème fraîche och hackad basilika och oregano.
Dela tomaterna och paprikan, lägg tillsammans med kycklingen.
Lägg över kycklingen i ugnsformen.
Toppa med riven ost och gratinera i ugn, 200 grader i ca 20 minuter.
Servera med quinoa och en grönsallad!

Annonser

One thought on “Kycklingfilégratäng med fetaost

  1. Hej, carro! Här får du receptet på Cajunkrydda!
    2 msk vitlökssalt
    2 msk cayennepeppar
    2 msk malen svartpeppar
    2 msk torkad basilika, fint stött i mortel
    1 msk salt
    1 msk torkad oregano, fint stött i mortel
    1 msk malen vitpeppar
    1 msk lökpulver
    Kram Svärmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: