Halloncupcakes med hallonfrosting

Hade inga malda physsiumfrön med mig på semestern så jag har ägnat morgonen åt att hitta ett recept utan den ingrediensen, tillslut hittade jag ett recept på fantastiska cupcakes.

Muffins
1 ägg
1 msk sockerersättning
0, 5 dl mandelmjöl
1 msk kokosnötsmjöl
50 g mjukt smör
0, 5 msk grädde
0, 5 msk creme fraiche
0, 5 tsk bakpulver
1 dl hallon

Vispa ägg och sötning fluffigt.
Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke.
Lägg i grädde, smör och creme fraiche i äggsmeten och vispa ihop.
Häll i de torra ingredienserna och blanda ihop.
Smörj muffinsformen med kokosolja.
Portionera ut smeten i formen.
Grädda i 175 grader i ca 20-25 minuter i övre delen av ugnen.
Låt muffinsarna svalna på tallrik.

Frosting
50 g mjukt smör
50 g philadelphiaost
1, 5 dl hallon
1-2 msk sockerersättning

Vispa smör till en slät smet.
Tillsätt övriga ingredienser och fortsätt vispa.
Spritsa ut på muffinsarna och garnera med ett hallon.

image

Annonser

4 thoughts on “Halloncupcakes med hallonfrosting

  1. Ping: Lila cupcakes | Carros LCHF-Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: