Petit chouxer

75 g smör
2 dl vatten
2 dl mjöl
3 ägg

Koka upp vatten och smör.
Häll i mjölet i det kokande smörvattnet och vispa kraftigt tills degen lossnar från botten.
Ta av kastrullen från plattan och tillsätt 1 ägg i taget.
Blanda väl och rör tills du fått en slät deg.
Spritsa ut till ca 12 stycken, beroende på storlek.
Grädda i 175 grader i 20-25 minuter.

Låt de svalna på plåt.
Fyll de med önskat innehåll.
Jag fyllde de med vaniljkräm och toppade med färska hallon samt nutella och färska hallon.

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: