Kolapaj toppad med hallon och daim

Fick ett tips av en kollega och var bara tvungen att testa.

12-15 digestivekex
75 g smör

1 burk karamelliserad mjölk

3 dl grädde

Ca 2 dl färska eller frysta hallon

1 paket daim

Mixa digestivekex och smör till en smulig massa, tryck ut i en pajform.

Häll över den karamelliserade mjölken på digestivebotten.

Vispa grädde och häll över den karamelliserade mjölken.

Låt stå kallt i någom timme.

Dekorera med hallon och finhackad daim.

image

Kolapaj toppad med hallon & daim

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: