Kolapaj toppad med hallon och daim

300 g digestivekex
175 g smör

1 burk karamelliserad mjölk

3 dl grädde
Hallon till dekorering
1 dubbeldaim

Kör digestivekexen i en mixer.
Smält smöret och blanda ner smöret i digestivekexen.

Täck botten i en form med löstagbar kant med plastfolie.
Tryck ut digestivekexen i formen.
Låt stå kallt en stund.

Häll på den karamelliserade mjölken och låt stå kallt i ca en timme.

Lyft över pajen från formen till ett tårtfat med hjälp av en stekspade.

Vispa grädden och spritsa ut den i små toppar ovanpå kolasåsen.

Toppa med hallon och den hackade daimen.
Pudra över lite florsocker med hjälp av en tesil.

image

Kolapaj med daim och hallon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: