Crème brulèe

Jag har länge velat pröva att göra crème brulèe och nu slog jag slag i saken.
Jag gjorde tre varianter – lakrits, vanilj/sukrin och choklad.
Den med vanilj ersatte jag socker med sukrin gold.
Till karamelliseringen använde jag rårörsocker till choklad o lakrits-varianten och sukrin gold till den sockerfria

image

Crème brulèe

Annonser

One thought on “Crème brulèe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: